A Tale of Reeds

Loubry, Nolf & Ryckelynck
Klassieke muziek

In juli 2019 doken hoboïst Bram Nolf, samen met pianist Hans Ryckelynck en de bij leven al legendarische fagottist Luc Loubry de studio in voor de opname van ‘A Tale of Reeds’.

Op deze CD staan enkele hoogtepunten uit de Franse kamermuziekliteratuur (Francis Poulenc, Jean Françaix) voor hobo, fagot en piano. Verder Belgisch repertoire (Jean Absil, Jef Van Hoof, Marcel Poot) dat om onbegrijpelijke redenen tot op heden nog nooit opgenomen werd.

Bram Nolf, Luc Loubry en Hans Ryckelynck maken er een spetterend concert van!

Achteraf krijg je de gelegenheid om jouw exemplaar door de drie heren te laten signeren.

Copyright: Paul De Cloedt

Video

Pers
  • "Het fijnzinnige en veelkleurige coloriet van houtblazers: piccolo, fluit, hobo, klarinet, fagot, contrafagot is altijd goed voor een muzikaal feestje. Zelfs als de componist daarin niet het beste van zichzelf heeft gegeven. Vooropgesteld dat hij wel zijn lesjes heeft geleerd: instrumentatiekunde is een echt vak dat ver uitstijgt boven de kwintencirkel. Op het voorliggende nieuwe Phaedra-album snijdt het hout aan twee kanten: de composities zijn verbeeldingsvol en de uitvoering straalt klasse uit in A Tale of Reeds, grof vertaald sprookjesachtig riet. " Opus Klassiek

Tarieven

Basistarief: 18.00 euro

- 26 jaar: 14.00 euro

UiTPAS aan kansentarief: 1.50 euro