Hello Again

The Story of Neil Diamond
Muziek

Met meer dan 130 miljoen verkochte albums en nog eens zoveel singles, behoort Neil Diamond tot één van de best verkopende artiesten aller tijden. Zijn naam prijkt daarom ook in The Songwriters en in The Rock & Roll Hall of Fame.

De show ‘Hello Again’ brengt een volledig overzicht van zijn indrukwekkende carrière. Authentieke live uitvoeringen van zijn grootste hits als Cracklin’ Rosie, Song Sung Blue, Holly Holy, Beautiful Noise, I Am…I Said en Sweet Caroline zorgen voor één groot meezingfeest. De show bevat ook songs uit zijn bekroonde films Jonathan Livingston Seagull en The Jazz Singer. Zanger Brooklyn Creed heeft een griezelig zelfde stemtimbre. Samen met zijn 10 koppige Salvationband, brengen ze op onnavolgbare wijze alle grote Diamond klassiekers in een wervelende live show.

In oktober 2018 was deze Britse productie al te gast in CC Stroming voor twee uitverkochte shows. Tijdens hun Rainbow Tour 2021 door de UK, komt de show ook even naar België voor twee exclusieve concerten in CC Stroming.

i.s.m. Such A Night vzw

Tarieven

Basistarief: 22.00 euro

- 26 jaar: 18.00 euro

UiTPAS aan kansentarief: 1.50 euro