Festivelo

Mee met de stroming
Muziek, Met kinderen, Theater, Entertainment, Fietsen

Spring op je fiets voor de nieuwe editie van Festiveló, en beleef met je familie en vrienden een onvergetelijke zomerdag. Starten doe je op de Stedelijke Basisschool Spoele. Na een rit van circa 30 km - over Zele, Berlare en Overmere - kom je terug op de Markt in Lokeren voor het slotconcert. Onderweg rijd je langs verrassende concertplekjes: bijzondere bedrijven, verborgen erfgoedpareltjes, groene parken, maar ook langs idyllische waterpartijen. 

Laat je mee stromen op een muzikale reis van zachte hangdrum klanken tot opzwepende percussie. Ontmoet verrassende artiesten zoals de Great Escape,  Stokman & Vos, Jan De Smet, Ella Ray en Les Patineurs. Geniet op het einde van deze vloeiende fietstocht van de heerlijke stemmen van Barbara Dex, Els Dottermans en Andrea Croonenberghs. Deze vrouwen brengen hulde aan Boudewijn de Groot.  

Je kan je eigen picknick meenemen, maar op de picknickplek aan het Kasteelpark in Berlare zijn ook drankjes en heel wat lekkers te verkrijgen. 

Festiveló is een ideaal uitstapje voor het hele gezin, met ook kindvriendelijke acts en animatie.

Schrijf je tijdig in en ontdek wat deze muzikale fietstocht nog allemaal in petto heeft voor jou. 

 

Start: Stedelijke Basisschool Spoele tussen 9.30 en 11 uur 

Slotact: Markt Lokeren, 17 uur (afstand circa 30 km) 

Met de steun van: Vlaanderen Feest, Provincie Oost-Vlaanderen, Stad Lokeren, Gemeente Berlare, Cultuurcentrum Lokeren en Cultuurcentrum Berlare.   

Wil je een ticket bestellen met je UiTPAS-kansentarief? Dit kan hier

Tarieven

Basistarief: 15.00 euro

4 tot 12 jaar: 5.00 euro

- 4 jaar: 0.00 euro

UiTPAS-kansentarief: 3.00 euro