Donkse Donderdagen 21 juli - avond

Circus Snor + The Gameboy & René
Muziek, Met kinderen, Humor, Entertainment, Eten en drinken

De hele maand juli worden bezoekers van het Donkmeer op donderdagavond verrast met een klein maar fijn schouwspel en gezellige randanimatie. Hélemaal gratis en perfect combineerbaar met een hapje en een drankje op een horecaterras.

Donkse Donderdagen op 21 juli - avond:

Circus Snor: Circus Snor speelt hun nieuwe voorstelling ‘Chapeau! Verwacht je aan circustheater met een knipoog vol sterke stuntmannen en knappe kunsten. Je kan vóór de voorstelling en in de pauze ook zelf kunstjes uitproberen. 

Ze spelen 2 voorstellingen: 

  • De namiddagvoorstelling start om 15 uur. De deuren gaan open om 14.30 uur.
  • De avondvoorstelling start om 19.30 uur. De deuren gaan open om 19 uur.

Opgelet: Het aantal plaatsen in de circustent is beperkt. Toegangskaartjes zijn vanaf 15 juni te verkrijgen via de link op deze webpagina.
We rekenen op ieders respect om te komen opdagen. Ben je onverwacht verhinderd? Verwittig ons op toerisme@berlare.be of 052 43 25 60. Gereserveerde plaatsen die bij aanvang van de voorstelling niet ingenomen zijn, worden weer vrijgegeven. Hou er rekening mee dat de voorstellingen stipt beginnen.

Mobiele animatie langs terrassen: The Gameboy tovert ’s namiddags de gekste gadgets uit zijn koffer en ’s avonds verrast René de goochelende karikaturist je met zijn trucs.